Werktuigen Blog

Nieuws over machines en gereedschappen

Nieuwe telescoophoogwerker voor Kuipers Grondwerken


Nieuwe telescoophoogwerker Genie Trax S65 voor Kuipers Grondwerken en Hoogwerker Verhuur! Naast de eerder geleverde Genie Z-62/40 en Z-33/18 heeft Kuipers Grondwerken en Hoogwerker Verhuur ook de S-65 Trax geleverd gekregen.

HDW Nederland BV verkoopt nieuwe Genie Trax S65

HDW Nederland BV verkoopt nieuwe Genie Trax S65

Deze S65 is uitgevoerd met rubber tracks voor hoogtewerkzaamheden in ruwterrein. Met de uitschuifbare telescopische arm is de telescoophoogwerker in staat om op die plaatsen te komen waar andere hoogwerkers meestal niet kunnen komen. De hefcapaciteit is met 227 kg ruim voldoende om met 2 mensen op het hefplatform te kunnen werken. Het operationele gewicht van de S65 Trax ruwterrein telescoophoogwerker is 12229 kg.

Copy link
Powered by Social Snap