Werktuigen Blog

Nieuws over machines en gereedschappen

Nieuwe investering maakt Collé groot in grondverzetmachines


Collé Rental & Sales voegt wederom diverse grondverzetmachines en accessoires toe aan haar uitgebreide verhuurassortiment.

Collé Rental & Sales, met vestigingen in de Benelux en Duitsland, heeft haar verhuurvloot verder uitgebreid met grondverzetmachines en bijbehorende accessoires. Deze uitbreiding bestaat uit diverse wieldumpers (in de categorie van 1 tot 10 ton) en een nieuwe serie accessoires, geschikt voor graafmachines tot 16 ton. Eerder voegde Collé al diverse verdichtingsmachines toe aan haar verhuurassortiment. Deze nieuwe machines zijn per direct beschikbaar bij elke vestiging van Collé.

De nieuwe wieldumpers zijn geproduceerd door het Oostenrijkse Wacker Neuson. Collé is tevens importeur/dealer van deze vooraanstaande fabrikant van grondverzetmaterieel, waar men al decennialang mee samenwerkt. Naast het verder uitbreiden van het bestaande 1 tot 10 ton assortiment, worden ook de nieuw ontwikkelde, volledig hydrostatische wieldumpers uit de DW-serie, met een laadvermogen tot 10 ton toegevoegd. Dankzij de hydrodynamische vierwielaandrijving beschikken deze dumpers over uitstekende off-road-prestaties en een extreem stijgvermogen. Daarnaast zijn de zware modellen te huur met cabine, hetgeen de machinist meer comfort biedt onder alle weersomstandigheden.

Om een compleet assortiment aan te kunnen bieden op het gebied van grondverzet heeft Collé diverse hydraulische breekhamers aan haar aanbod toegevoegd. Deze breekhamers zijn voorzien van een instelbare druk- en slaghoeveelheid waarmee optimale prestaties bereikt worden. De breekhamers zijn uitermate geschikt voor het breken van beton, metselwerk, asfalt of gesteente. Ook zijn er grondboorunits en sorteergrijpers aan het verhuurassortiment toegevoegd.

Naast deze nieuwe  grondverzetmachines voegde Collé recent diverse verdichtingsmachines toe aan haar ruime verhuurassortiment, zoals zelfrijdende trilwalsen en trilplaten. Begin 2015 investeerde Collé, met meer dan 125 machines, al stevig in nieuw grondverzetmaterieel en werden er diverse graafmachines en dumpers aan het verhuurassortiment toegevoegd. Dankzij deze investeringen beschikt Collé over meer dan 500 grote grondverzetmachines, waarvan Collé een gedeelte zal presenteren op haar stand (Standnr. 96) op de TKD (26 t/m 28 mei) in Almere. Vanuit de 14 vestigingen van Collé wordt een uitgebreid assortiment van hoogwerkers, verreikers, heftrucks en nu dus ook grondverzetmaterieel aangeboden. Collé biedt tevens aanvullende services en oplossingen op maat waarmee men veilig, efficiënt en zorgeloos met materieel kan werken.

 

 

Wacker Neuson dumpers voor Collé

Wacker Neuson dumpers voor Collé

Wacker Neuson dumpers voor Collé

Wacker Neuson dumpers voor Collé

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copy link
Powered by Social Snap