Werktuigen Blog

Nieuws over machines en gereedschappen

Burgers machineverhuur is verhuisd naar Tilburg.


10-05-2016

De krachten van Burgers Verhuur, Burgers Equipment en Opleidingscentrum Zuid worden gebundeld op één locatie! Door deze stap kan men zich nog verder ontwikkelen tot een stabiele en betrouwbare partner voor verhuur, reparatie, keuring en/of opleiding op het gebied van bouwmaterialen en –machines. Het nieuwe adres, per 2 mei, is:

Jules Verneweg 108 5015 BM Tilburg

Burgers equipment en verhuur

Burgers equipment en verhuur

De overige contactgegevens blijven onveranderd. De huidige locatie in Moergestel vervalt als werkadres van Burgers Verhuur.

Directeur Frank Burgers over deze nieuwe stap: “De nieuwe locatie op industrieterrein Loven (gelegen aan de N261) heeft een zeer goede bereikbaarheid. Door de mix van grote en kleinere bedrijven is er op dit industrieterrein veel bedrijvigheid. Wij verwachten dan ook dat we onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn en daarmee onze groei voort te zetten. Een nieuwe omgeving, maar onze bedrijfsvisie blijft onveranderd. Kwaliteit, flexibiliteit, probleemoplossend vermogen en klantgerichtheid blijven de kernwaarden van het bedrijf. Professionaliteit met een regionaal karakter, waar we zo trots op zijn.”

Burgers Equipment adverteert sinds 2008 bij Werktuigen met nieuwe, gebruikte en huur machines.

Zo is deze Grundomat pneumatische bodemraket te huur bij Burgers verhuur voor € 200,00 per week.

Grundomat Bodemraket

Grundomat Bodemraket

Copy link
Powered by Social Snap