Werktuigen Blog

Nieuws over machines en gereedschappen

Standaard uitvoering Teupen verhoogd en in prijs verlaagd.


De alom bekende Teupen telescoop-spinrupshoogwerkers Leo25T, Leo30T en Leo36T lopen al menig jaar mee en zijn inmiddels bekende spelers binnen de schoonmaak branche.

Nu Teupen begin dit jaar een compleet nieuwe serie op de markt heeft gebracht, te weten de Leo23T, Leo27T, Leo31T en Leo35T, zou de “oude”serie uit productie kunnen gaan.

Maar daar vele gebruikers een voorliefde voor de bekende spinrupshoogwerkers hebben heeft Teupen besloten de “klassieke”  serie nog 2 jaar in productie te houden waarbij de standaard uitvoering is verhoogd en de prijsstelling is verlaagd.

Zo zijn de machines nu voorzien van het nieuwe modulaire platform waarbij bij schade een enkele stang kan worden vervangen zonder duur laswerk. Ook behoren hydraulische rupsverstelling, coming home functie, niet markerende rupsen, diesel motor, aparte 230V aandrijving, variabel afstempelprogramma, en een afstandsbediening tot de standaard uitrusting.

Voor meer info:
sales@hdwnl.com
www.hdwnl.com
of 0180-491010
Zo zijn de machines nu voorzien van het nieuwe modulaire platform waarbij bij schade een enkele stang kan worden vervangen zonder duur laswerk.
Copy link
Powered by Social Snap