Werktuigen Blog

Nieuws over machines en gereedschappen

Debru hoogwerkerverhuur kiest voor Palfinger autohoogwerkers


Palfinger autohoogwerkers dè oplossing voor Debru’s uitdagingen in bereikbaarheid

De Nederlandse importeur van Palfinger autohoogwerkers Collé Rental & Sales, heeft in nauwe samenwerking met klant en fabrikant een 2-tal efficiënte hoogteoplossingen op maat geleverd aan het Groningse Debru Hoogwerk BV.

Met deze 2 nieuwe autohoogwerkers voegt het in Ter Apelkanaal gevestigde hoogwerker verhuur bedrijf Debru maar liefst 131 hoogst efficiënte meters werkhoogte toe aan de reeds bestaande huurvloot. Deze meters worden gerealiseerd door 2, geheel in samenwerking ontwikkelde, Palfinger autohoogwerkers te weten: de Palfinger WT610 en WT700.

Debru staat bekend als een allround partner bij uitdagingen in bereikbaarheid. Hierbij maakt het bedrijf doorgaans gebruik van vrachtwagenhoogwerkers met bediening. Door de beschikking over de juiste hoogwerkers wordt elke werklocatie veilig en kostenefficiënt bereikbaar. “Met name de veiligheid en kostenefficiency zijn voor ons de belangrijkste drijfveren om te kiezen voor Palfinger”, aldus Patrick de Vries van Debru “Wij hebben gekozen voor Palfinger hoogwerker systemen in combinatie met een 8×2 tridem onderbouw van Volvo Trucks. Deze onderbouw met enkelvoudige vooras heeft een tridemstel met vering op de achterassen, waarvan de naloopas hydraulisch wordt geregeld. Dit resulteert in extreme manoeuvreerbaarheid en een ongeëvenaard kleine draaicirkel. Hierdoor is onze machinist minder bezig met stoppen, draaien en achteruitrijden, en meer met het daadwerkelijke rijden en bedienen van de hoogwerker. Dit komt met name ten goede in de krappe ruimtes van Nederlandse binnensteden.”

De beide autohoogwerkers met een werkhoogte van respectievelijk 61 en 70 meter en een zijdelings bereik tot 36 meter zijn geleverd door Collé Rental & Sales, importeur voor Palfinger Nederland. “Collé is voor ons de uitgelezen partner bij de aankoop en ontwikkeling van Palfinger hoogwerkers door hun jarenlange technische en service ervaring. Het is de bundeling van krachten waar wij als klant optimaal van kunnen profiteren.” Laat Debru’s Ramon Ten Hoff tot besluit weten.

Palfinger autohoogwerkers dè oplossing voor Debru’s uitdagingen in bereikbaarheid

 

 

 

 

 

 

 

 

Copy link
Powered by Social Snap