Werktuigen Blog

Nieuws over machines en gereedschappen

Van Vuuren Elektrotechniek breidt uit in Versalift autohoogwerkers.


Van Vuuren Elektrotechniek BV is in Noord Holland al decennia een bekende speler in de Infratechniek. Gespecialiseerd in aanleg, onderhoud en beheer van openbare verlichtings- en verkeersregelinstallaties langs het landelijke, provinciale en gemeentelijke wegennet, en ook Matrix-bebording en DRIPs (Dynamische Route Informatie Panelen) en de bijbehorende installaties behoren tot hun werkgebied.

Vanwege hun groeiende klantenbestand en grote opdrachten is er besloten te investeren in 3 nieuwe Versalift autohoogwerkers, de ETL-38-140-F gemonteerd op 3,5ton Mercedes Sprinter Bus met als extra veiligheidsaspect dat de werkbak binnendoor bereikbaar is. Men loopt vanaf de bestuurders stoel door de laadruimte naar het achterbordes, hetgeen de veiligheid van de medewerkers en de verkeersveiligheid van overige weggebruikers zeer ten goede komt daar men de weg niet hoeft te betreden.

Deze hoogwerkers uit de nieuwe range van Versalift hebben een werkhoogte van 14 meter, een reikwijdte van 8 meter, een platformcapaciteit van 230kg en worden gebouwd in het Europese hoofdkantoor van Versalift in Denemarken.

www.hdwnl.com

Copy link
Powered by Social Snap