Werktuigen Blog

Nieuws over machines en gereedschappen

On-line veiling met live bezichtigen van Werktuigen een feit


Werktuigen is gestart met een veiling waarbij de aangeboden producten ‘live’ bezichtigd kunnen worden. Op onze veilinglocatie in Deurne kunnen dealers, handelaren en fabrikanten machines en gereedschappen te veiling aanbieden. In de overdekte locatie kunnen alle items ‘live’ geïnspecteerd worden. Van elk veilingitem is een beschrijving met technische specificatie, foto’s en video-opnamen beschikbaar.

Online veilen is de ideale manier om snel een goede prijs voor uw product te krijgen. Met meer dan 6.000 www.werktuigen.nl bezoekers per dag is Werktuigen veilingen een uitgelezen plek om uw product snel te verkopen. Ook met de sociale media zoals onze Facebookpagina met 9.645 volgers en onze Blogpagina ondersteunen we deze veilingen.

Het eerste te veilen product is een unieke Amerikaanse Mack NR truck uit 1943.  Dit juweeltje is sinds 1950 in het bezit van een trotse Nederlandse familie die kosten nog moeite hebben gespaard om deze oldtimer volledig te restaureren. Via Werktuigen veilingen kunt u tot maandag 16 januari 20:00 uur meebieden op dit unieke exemplaar.

Natuurlijk gaat Werktuigen ook door met onze standaard veilingen. Dagelijks bieden bezoekers op één van deze veilingen. Veel gebruikte machines en nieuw materiaal vinden via onze veilingen een nieuwe bestemming. Nationale en internationale veilinghuizen hebben deze service gevonden als waardevolle aanvulling op hun eigen media.

Al een Werktuigen account?

Als u een Werktuigen.nl-account heeft kunt u het veilen snel regelen Werktuigen veilingen. Zo niet dan vind u hier de informatie om snel aan de slag te kunnen.

unieke Mack NR te koop

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copy link
Powered by Social Snap