Werktuigen Blog

Nieuws over machines en gereedschappen

Jekuntmijhuren.nl investeert in Genie


Jekuntmijhuren.nl investeert in Genie

Aan het eind van het afgelopen jaar heeft Jekuntmijhuren.nl uit Veenendaal diverse Genie hoogwerkers afgeleverd gekregen. Zo werden een GS3246, Z33/18, Z51/30 en S65 4WD geleverd. De machines zijn lokaal gespoten in de eigen bedrijfskleuren.
Cluistra aanhangwagens (distributeur en onderhoudsbedrijf voor aanhangwagens in de regio Veenendaal / Ede / Zeist) is ruim 25 jaar geleden opgericht door Marien Cluistra en hieruit is Jekuntmijhuren.nl 10 jaar later ontstaan.

In de traditie van de familie is Diederik Cluistra vijf jaar geleden bij het familiebedrijf komen werken. Met de komst van Diederik binnen het bedrijf heeft de verhuurtak een flinke stap vooruit kunnen maken. Naast aanhangwagens is het verhuurassortiment uitgebreid met een vloot hoogwerkers die voor een groot deel bestaat uit Genie modellen.

www.jekuntmijhuren.nl

Jekuntmijhuren.nl investeert in Genie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copy link
Powered by Social Snap