Werktuigen Blog

Nieuws over machines en gereedschappen

Van Ginkel speelt in op grote vraag naar Genie Trax


Onlangs hebben de broers van Ginkel van het gelijknamige hoogwerkerverhuur bedrijf te Barneveld

4 stuks Genie S65Trax in ontvangst genomen. De eerder geleverde 2 stuks S40Trax draaien al een tijd naar volle tevredenheid en de inzetbaarheid en flexibiliteit van deze machines resulteert in een uistekende bezetting. Met de recente aanschaf van de 4 Trax machines zet Van Ginkel vol in op Trax om de sterk groeiende vraag vanuit de markt naar Trax in te kunnen vullen.

 

De aankomende jaren zet Van Ginkel BV in op verdere groei van de verhuur van hoogwerkers, kranen en verreikers. “Door onze centrale ligging zijn we praktisch overal dichtbij en kunnen we snel schakelen, onze werkwijze en kwaliteit wordt door veel partijen gewaardeerd, aldus een van de broers”.

 

Wat is Trax?

In tegenstelling tot “normale” hoogwerkers met 4 wielen of 2 rupsen heeft alleen de Genie Trax
4 rupsen die onafhankelijk van elkaar zijn aangedreven. Dit onderstel maakt de hoogwerker naast de traditionele toepassingen ook geschikt voor de inzet op zeer slecht begaanbare (bouw)terreinen. De machine combineert de lagere bodemdruk van een rupshoogwerker met de wendbaarheid van een conventionele banden hoogwerker. Trax is op alle terreinen inzetbaar en dus multifunctioneel.

 

Meer informatie:

www.hdwnl.com / sales@hdwnl.com

Copy link
Powered by Social Snap