Werktuigen Blog

Nieuws over machines en gereedschappen

DOORNBOS Equipment investeert in Hinowa spinhoogwerkers


Doornbos kiest voor spinhoogwerkers van het merk Hinowa, welke met de IIIS Performance lijn een mooie aanvulling is binnen de vloot.

Doornbos koos voor 3 modellen
Doornbos koos voor de Hinowa LL17.75 -, de LL20.10- en de LL26.14 IIIS Performance. De klant wilde compactheid , snelheid , eenvoudige bediening en maximale bereikbaarheid met 230 kg korfbelasting. De Hinowa IIIS Performance serie beantwoordt aan deze criteria. Een topproduct en aanvulling in het pakket.

Lithium-Ion ook in het verhuurpakket
De L17.75 IIIS performance is uitgevoerd met een Lithium-Ion accu. Deze machine is 100% emissie-vrij en ook inzetbaar voor het binnenwerk.

Diesel en 230v aandrijving
De LL20.10 is, net zoals de LL17.75, compact: 80 cm smal in transportstand en, net zoals de LL26.14IIIS Performance, onder de 2 meter. De laatste 2 modellen zijn uitgevoerd met een diesel en 230v. elektromotor.

SafetyLift uit Leimuiden, importeur van o.a. het merk Hinowa, werd de opdracht gegund. Deze dankt Doornbos voor het vertrouwen en wenst Doornbos Equipment veel verhuursucces met deze prachtige IIIS Performance serie. Ondertussen zijn bovenstaande machines uitgeleverd en dus direct beschikbaar voor verhuur.

DOORNBOS Equipment investeert in Hinowa spinhoogwerkers
Doornbos kiest voor IIIS Performance Hinowa spinhoogwerkers. Deze spinhoogwerkers zijn een mooie aanvulling voor de huurvloot van Doornbos Equipment.

Doornbos kiest voor drie modellen :
Doornbos koos voor de Hinowa LL17.75-, LL20.10- en LL26.14 IIIS Performance . De klant wil compactheid, snelheid, eenvoudige bediening en een maximale bereikbaarheid. Samen met een korfbelasting van 230 kg vult de Hinowa IIIS Performance al deze eisen in. “Een topproduct en aanvulling in ons pakket”, aldus Doornbos.

100% emissie vrij met Lithium-Ion nu ook in het verhuurpakket
De aangeschafte L17.75 IIIS Performance is uitgevoerd met een Lithium-Ion accu. Deze machines zijn 100% emissie-vrij waardoor ze ook inzetbaar zijn voor het binnenwerk.

Diesel en 230v aandrijving
De LL20.10 is, net als de LL17.75, compact met zijn 80 cm breedte, en net als de LL26.14IIIS Performance  minder dan 2 meter hoog in de transportstand. Deze twee modellen zijn uitgevoerd met een diesel- en 230 V elektramotor.

Geleverd door SafetyLift uit Leimuiden
Safetylift, importeur van o.a. het merk Hinowa, levert deze spinhoogwerkers die alle zes nu direct beschikbaar zijn voor verhuur. Safetylift bedankt Doornbos voor het vertrouwen en wenst hen veel verhuursucces met deze prachtige spinhoogwerkers.

 

Copy link
Powered by Social Snap