Werktuigen Blog

Nieuws over machines en gereedschappen

Genie brengt muziekvideo uit


Hoogwerkerfabrikant Genie heeft een online muziekvideo en een whitepaper-handleiding gepubliceerd voor het opstellen van een veilig gebruik-plan met gezondheids- en veiligheidstips.

Genie heeft het materiaal gemaakt ter ondersteuning van de Nationale veiligheidsstandaard van OSHA (Occupational Safety and Health Administration) en ter promotie van de National Safety Stand-Down to Prevent Falls in Construction week, welke loopt van 6 mei tot 10 mei 2019. Scott Owyen, Genie senior trainingsmanager Terex AWP, zei: “Het doel van OSHA’s National Safety Stand-Down is het vergroten van het bewustzijn van de beste werkwijzen voor veilig werken op hoogte. De nieuwe hoogwerker-normen in Noord-Amerika gaan binnenkort van kracht en onze industrie als geheel moet nu beginnen met de voorbereidingen voor de impact die deze veranderingen zullen hebben op onze vloot, klanten en bedieners.”

Het bedrijf zei dat het de videoclip ‘Big Changes’ produceerde in een poging de aandacht van klanten beter te trekken. De video benadrukt het belang van de trainingsvereisten van de nieuwe hoogwerker-standaard. De nieuwe ANSI-normen A92.22-2018 en CSA B354.7: 17 vereisen dat bedrijfseigenaren die het gebruik van hoogwerkers toestaan, een plan voor veilig gebruik binnen hun organisatie hebben.

Bekijk hieronder de muziekvideo

 

Bron:www.hoogwerkernieuws.nl

Copy link
Powered by Social Snap