Werktuigen Blog

Nieuws over machines en gereedschappen

Collé brengt reclame naar een hoger niveau


Collé Rental & Sales levert een belangrijke bijdrage aan de toekomst van snelwegreclame. Veel reclamemasten langs snelwegen worden omgebouwd naar digitale varianten met LED-schermen. Collé heeft een uitgebreid assortiment aan hoogwerkers waarmee deze projecten succesvol uitgevoerd kunnen worden. De firma LETRO Lichtreclame uit Susteren bezit een reclamemast langs de drukste weg van Limburg, de A2. Om mee te gaan met de moderne tijd heeft LETRO besloten om de megadoeken te vervangen door twee digitale LED borden van 100m2.

 

Collé Rental & Sales heeft, naast de machines, ook de expertise in huis om een dergelijke klus op hoogte snel en veilig af te kunnen handelen.

Loek Henderix van Collé geeft aan: “Er wordt meer gewicht meegenomen op het platform dan bij bijvoorbeeld een schildersklus. In ons assortiment hebben we machines die beschikken over een hoge platformcapaciteit”. Collé Rental & Sales is dé partner voor een veilige werkplek op hoogte.

 

De specialisten van Collé hebben meerdere telescoophoogwerkers aangeboden van het merk Genie. De geleverde machines voldeden, met een platformcapaciteit van maar liefst 454 kg, ruimschoots aan de verwachtingen van de klant.

André Leurs van Letro geeft aan: “Door middel van de door Collé geleverde hoogwerkers konden de medewerkers snel en veilig werken op hoogte. Hierdoor is sinds kort het drukste punt van de Limburgse snelwegen voorzien van digitale reclameborden!”.  In vergelijking met de eerder gebruikte backlitdoeken bieden de LED-schermen veel meer mogelijkheden. Bijvoorbeeld advertenties inplannen op basis van tijdstippen.

 

Met een assortiment van ruim 10.000 machines is voor elk project de juiste machine beschikbaar bij Collé Rental & Sales. Omdat Collé altijd de hoogste kwaliteit willen garanderen, beschikken ze over gerenommeerde A-merken. De machines zijn jong, worden perfect onderhouden door het gediplomeerde personeel en voldoen aan alle keurmerken en eisen.

 

 

 

Copy link
Powered by Social Snap