Werktuigen Blog

Nieuws over machines en gereedschappen

De Rycke Trading


De Rycke Trading is één van de vele onderdelen van De Rycke verhuur. Reeds meer dan 25 jaar is De Rycke Verhuur een begrip in de verhuurwereld zoals wij hopen dat De Rycke Trading een begrip in de wereld van de machineverkoop zal worden. Dankzij ervaring, kennis en expertise kunnen ze u een volledig aanbod bieden van de meest geschikte machines en oplossingen, zowel voor professionelen als particulieren.

De website zorgt ervoor dat U over de meest actuele informatie beschikt op vlak van extra informatie en technische fiches en uiteraard kan U bij hun ook terecht voor persoonlijk advies, want in de familiale onderneming staat de klant en koper als centraal.

 

Hun troeven zijn zonder twijfel:

  • Transportdienst in eigen beheer.
  • Eigen hersteldienst met tal van ervaren techniekers voor onderhoud.
  • Service staat op nummer één!
  • Groot onderhoud door hun eigen techniekers voor het machine weg gaat voor verkoop.

 

Copy link
Powered by Social Snap