Werktuigen Blog

Nieuws over machines en gereedschappen

Onze mensen, uw vertrouwen… Slecoma Boekel


Slecoma Boekel is uw professionele partner in New Holland machines en New Holland onderdelen voor de agrarische en industriele sector. Naast New Holland bestaat het machineaanbod van Slecoma Boekel, nog uit een ruime keuze van andere topmerken. Verder beschikt Slecoma Boekel over een modern geoutilleerde werkplaats en een grote voorraad aan onderdelen waar een  team van deskundige en vakbekwame medewerkers voor u klaar staat.

De werkplaats van Slecoma Boekel beschikt over de meest geavanceerde machines en gereedschappen. Wat betreft voorraad van onderdelen kan kort en krachtig worden gesteld dat die uniek is, mede door de samenwerking met New Holland. Slecoma staat letterlijk en figuurlijk voor een Top Service, zoals ook optimale mogelijkheden voor financiering, lease en huur worden geboden.

Maar de grootste kracht van Slecoma Boekel wordt gevormd door het team van medewerkers, dat zonder discussie u als klant centraal stelt. Betrouwbaar, loyaal, vakkundig, betrokken en servicegericht. U kunt er zeker van zijn: onze mensen, uw vertrouwen…

 

Copy link
Powered by Social Snap