Werktuigen Blog

Nieuws over machines en gereedschappen

De Rycke breidt verhuurvloot uit met 21 Hyundai machines


Het zal tijdens de Matexpo-beurs welhaast niemand zijn ontgaan; De Rycke verhuur breidt het machinepark flink uit met nieuw materieel. Op de stands van zowel JCB Belgium als Firma Luyckx en H.M.B. pronkten verschillende modellen met het logo van de verhuurfirma. Zo heeft De Rycke haar huurvloot recent aangevuld met maar liefst 21 Hyundai’s.

De deal werd gemaakt met H.M.B., de Belgische distributeur van Hyundai Construction Equipment Europe (HCEE), en is gebaseerd op vertrouwen in de dealer en het merk, de sterke allround dealerservice, een vlotte dienst-na-verkoop en een ijzersterke prijs.

De Rycke verhuur is één van de grootste verhuurbedrijven in België, met vestigingen in Beveren-Waas, Boom, Evergem, Tubeke en Tessenderlo. Met een verhuurvloot van meer dan 3.000 machines hebben ze voor elke job de juiste machine. De Rycke verhuur is al meer dan 20 jaar een begrip in de verhuurwereld. Dankzij die kennis en expertise kan De Rycke een volledig aanbod bieden van de meest geschikte oplossingen, zowel voor professionals als particulieren. Het gamma is zeer uitgebreid en omvat grondverzetmachines, verdichtingsmaterieel, hoogwerkers, schaarliften, heftrucks, verreikers, stroomgroepen, compressoren, etc.

Door de grote vraag naar machines op de verhuurmarkt kwam zaakvoerder Peter De Rycke al snel bij H.M.B. terecht. De HX- en HW-series graafmachines staan immers bekend om hun duurzaamheid, bestuurderscomfort (met o.a. ruime cabine, airco en groot touchscreen) en veiligheid. De aankoop omvat in totaal 21 machines, waaronder vijf 23,5-tons binnendraaiers van het type HX235LCR, vijf HX220L’s van 22 ton en twee HX380L’s van 38 ton. Naast deze rupsgraafmachines is er gekozen voor twee 5,5-tons (HW55-9A) en twee 14-tons bandenkranen (HW140) en tot slot nog vijf  schrankladers, type HSL650-7a.

Zaakvoerder Peter De Rycke met Nico De Smit van H.M.B.

Vaste waarde

Kern van de zaak: groot vertrouwen, sterke nabijheid, ijzersterke prijs, uitmuntende service en een feilloze dienst-na-verkoop. H.M.B. is voor De Rycke verhuur geen onbekende. De persoonlijke contacten tussen commercieel vertegenwoordiger Nico De Smit en Peter De Rycke, stichter/zaakvoerder van De Rycke verhuur, vormden het startpunt. Bovendien merkte de klant dat Hyundai Construction Equipment na 25 jaar op de Europese markt is uitgegroeid tot een vaste waarde. “De Koreaanse vloot doet op geen enkel vlak onder voor andere merken. De machines zijn betaalbaar én behouden een sterke restwaarde na jaren trouwe dienst.” Extra troeven zijn de vestigingen van H.M.B. in Assenede en Beringen en het subdealernetwerk.

De laatste nieuwe vestiging van De Rycke verhuur ligt bovendien pal naast het Europese hoofdkantoor van Hyundai Construction Equipment in Tessenderlo, waar zich ook het 12.000 m² grote onderdelenmagazijn bevindt. De garantie bij uitstek voor een snelle service in een industrie waar uptime van het grootste belang is. Nico De Smit van H.M.B. is heel positief over deze mijlpaal: “Alles begint met een goede vertrouwensrelatie en een open communicatie tussen alle partijen. Natuurlijk was de concurrentie groot, maar door snel en transparant te handelen werd al snel duidelijk dat deze deal goed zat. Ik ben ervan overtuigd dat onze samenwerking alle partijen ten goede komt. De Rycke verhuur verzorgt als het ware dagelijks gratis demo’s. De machines komen bij klanten die we anders moeilijk kunnen bereiken. De eerste feedback van huurklanten is uitermate positief; zij zijn aangenaam verrast over het comfort en de hijskracht.”

Peter De Rycke vult aan: “Eigenlijk is het heel eenvoudig. Concurrerend blijven is de sleutel van ons succes, en dat mag je in ruime zin opvatten. Wij werken continu aan de vernieuwing van onze vloot. Onze missie bij De Rycke verhuur is niet voor niks dat we de beste kwaliteit en service bieden aan de sterkste prijs. En net dáár vonden wij de perfecte match met H.M.B. en HCEE. Ik kijk al uit naar het vervolgverhaal.”

De Rycke Trans levert een 38-tons Hyundai HX380L graafmachine af bij De Rycke verhuur.

Succesverhaal

Bart Brepoels, Account Manager Construction Equipment bij HCEE: “Voor Hyundai Construction Equipment Europe is dit een opsteker. Meer en meer nemen we de rol van solide partner in de verhuurindustrie op. Met ons Europese onderdelenmagazijn in België en ons fijnmazige dealernetwerk, waar een persoonlijk contact en snelle, goede service nog echt telt, zijn wij er als bedrijf helemaal klaar voor om ook in dit segment te groeien. Natuurlijk speelt de sterkte van onze dealer H.M.B. hierbij een sleutelrol, aangezien zij in rechtstreeks contact met De Rycke verhuur staan. Het sterke vertrouwen in de dealer gecombineerd met de knowhow en back-up van HCEE hebben tot een succesverhaal geleid.”

 

Bron:www.bouwmaterieel-benelux.nl

Copy link
Powered by Social Snap