Werktuigen Blog

Nieuws over machines en gereedschappen

OVER MOLSE BOUWMACHINES


Een passie voor machines, een stel werkhanden, en veel goesting om te ondernemen. Dat is hoe 2011 begon voor de Molse Bouwmachines. Al van bij het begin, zijn er twee werkdomeinen: verhuur en inkoop/verkoop van machines. (Graaf)bakken bestel je vanaf 2016 op de handige webshop, direct beschikbaar.

 

Gebruikte machines

De machines die te koop worden aangeboden zijn gebruikte machines, van minigravers tot 40 tonners, van heftrucks tot bulldozers. Door een continue aanvoer van extra machines, is er steeds een grote keuze in onmiddellijk beschikbaar materiaal. Steeds een grote voorraad, betekent ook dat er continu machines worden aangekocht.

 

Uw gebruikte machine interesseert ons.

Jaarlijks worden zo’n 700 machines aan- en verkocht. Verhuur is bij de Molse Bouwmachines synoniem voor oplossingen bieden. Een té zwaar werk, een onbereikbare hoogte, gebrek aan de juiste machine op de werf,… Met de jonge verhuurvloot is er voor alles een oplossing. Dynamiek zit hier in de genen en dat merk je aan alles. Machine net verhuurd? Tijdelijk eentje uit de verkoop kan je verderhelpen. Onverhoopt toch een panne, in een mum van tijd gerepareerd of vervangen

 

www.molsebouwmachines.be

 

Molse bouwmachines op werktuigen.nl

Copy link
Powered by Social Snap