Werktuigen Blog

Nieuws over machines en gereedschappen

Hy-Brid lanceert hoogste schaarhoogwerker


Fabrikant Hy-Brid Lifts heeft een nieuwe lichtgewicht Pro-serie schaarhoogwerker geïntroduceerd die voldoet aan de nieuwe ANSI A29.20-normen en beschikt over het nieuwe LeakGuard-systeem van het bedrijf.

 

De 5.79 meter PS-1930-hoogwerker is nu het hoogste model in de Hy-Brid-lijn van het bedrijf en heeft een nieuw kleurenschema dat de A92.20-compatibele status aantoont. Dit zal worden uitgerold over de andere modellen van de fabrikant, omdat ook deze in overeenstemming worden gebracht met de veiligheidsnormen die in maart van dit jaar van kracht worden.

De PS-1930, hoofdzakelijk ontworpen voor zowel constructie- als onderhoudstoepassingen, heeft niet-neerklapbare rails, een werkhoogte van 7.62 meter en kan met een capaciteit van 294 kg één persoon plus materialen vervoeren.

“Alles wat mensen geweldig vinden aan Hy-Brid Lifts is nu beschikbaar in een nog langere machine”, aldus Terry Dolan, president en CEO van Hy-Brid Lifts. “LeakGuard is slechts een van de functies die we hebben toegevoegd om aan verzoeken van klanten te voldoen.”

Het geïntegreerde LeakGuard-systeem zou 100% bescherming bieden tegen lekkage van hydraulische vloeistoffen en wordt beschikbaar gesteld voor de All Pro-serie hoogwerkers. Hy-Brid zei dat het compacte formaat en de manoeuvreerbaarheid van de PS-1930 zijn toewijding weerspiegelde om aannemers te helpen de productiviteit te verhogen.

De lichtgewicht unit, die door standaarddeuren past zonder inklapbare rails, weegt slechts 2000 kg en kan in een standaardlift worden geladen.

Bovendien is de PS-1930 uitgerust met grotere wielen en non-marking banden, waardoor het het eerste model is voor zowel binnen- als buitengebruik.

 

Bron:www.hoogwerkernieuws.nl

Copy link
Powered by Social Snap