Werktuigen Blog

Nieuws over machines en gereedschappen

De beste allesmaaiers van 2020


Voor het maaien van het gras, de struikgewassen en het riet in jouw tuin kun je gebruikmaken van een allesmaaier. De allesmaaiers verkocht door MDS Machines zijn ontworpen voor elk terrein en de grofste gewassen. Hierdoor zijn ze te gebruiken voor de particuliere klant, maar ook zeker voor de zakelijke klant. Hieronder vind je drie allesmaaiers die hoe dan ook aan te raden zijn.

Allesmaaier Bush Boy

Zo zou je ervoor kunnen kiezen om de Bush Boy aan te schaffen. Hiermee maai je zonder problemen hoog gras, maar ook struikgewas. Het is een efficiënte maaier die niets ontziet en zeker een alleskunner genoemd mag worden. Bij de Bush Boy krijg je glijschoenen bijgeleverd. Hiermee kun je de duwboom van de allesmaaier in hoogte verstellen. Ook kun je de wielaandrijving en de mesaandrijving apart uitschakelen. Overigens heeft de Bush Boy een schijf met maar liefst vier slagmessen en een mesrem. Met dit model kun je een breedte van wel 60 centimeter maaien. 

Bij de Bush Boy kun je kiezen uit drie verschillende modellen. De standaard versie is de Bush Boy Alhambra TS. Deze kost ruim 1900 euro inclusief BTW, waarmee het ook de goedkoopste variant is. Het heeft een cilinder inhoud van 163 cc en heeft maar één snelheid. Dit is anders bij de andere twee modellen van de Bush Boy. De Bush Boy Alhambra TS Pro en de Bush Boy Alhambra TS Pro 160 HO hebben namelijk 4 snelheden; 3 vooruit en 1 achteruit. Ook zijn ze op een andere manieren verschillend, zo heeft de TS Pro 160 HO een motor van Honda terwijl de andere twee varianten met een motor van Briggs & Stratton komen.

Voor de Bush Boy Alhambra TS Pro 160 HO zul je het meeste moeten betalen. Dit model kost inclusief BTW bijna 2,5 duizend euro, terwijl de gewone TS Pro ongeveer honderd euro minder kost. Het grootste verschil tussen de TS Pro 160 HO en de andere twee varianten is dus het merk van de motor.

Advies nodig?

Ben je op zoek naar een professionele allesmaaier of andere landbouwmachine? Kijk dan eens bij MDS Machines op de website. Zij helpen u graag vinden de geschikte land- of tuinbouwmachine te vinden voor uw situatie!

Copy link
Powered by Social Snap