Werktuigen Blog

Nieuws over machines en gereedschappen

Hublift DE specialist in goederenliften.


Familiebedrijf

Hublift is een familiebedrijf aar persoonlijke aandacht centraal staat. Al meer dan 10 jaar werken wij samen met onze klanten, collega’s en partners om de perfecte lift op maat te maken. Door onze aandacht op het doel van de lift te leggen bouwen wij ‘no-nonsense’ liften door heel Europa. Onze liften werden tot 2019 geleverd onder de naam Huto Machines BV. In 2019 werd de interne transportafdeling van Huto Machines verkocht en is de specialisatie in liften ondergebracht in Hublift BV onder leiding van directeur/eigenaar, Pierre Huberts.


Het programma van Hublift

bestaat uit verschillende soorten liften waaronder goederenliften met of zonder persoonsbegeleiding, personenliften en autoliften. Bij Hublift gaan we met de klant in gesprek en zorgen we dat de lift aan de behoeften voldoet, geen toeters en bellen die onnodig hoge prijzen veroorzaken. De liften van Hublift worden in eigen beheer ontwikkeld en geproduceerd. Bovendien worden alle software programma’s zelf ontwikkeld en geïmplementeerd. Elk type lift wordt standaard vervaardigd uit gegalvaniseerd staal en is in overleg met de klant in vele variaties, snel leverbaar.

De stap

om ons volledig op liften te focussen onder de nieuwe naam Hublift vraagt natuurlijk ook om een nieuwe website. Begin dit jaar is onze nieuwe website, www.hublift.nl, gelanceerd. Op de nieuwe website www.hublift.nl vindt u alle denkbare uitvoeringen terug inclusief tekeningen, foto’s, video’s en 3D voorstellingen.

Meer weten?

Mocht u meer willen weten over ons verhaal of geïnteresseerd zijn in onze liften, laat het ons weten via info@hublift.nl dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Copy link
Powered by Social Snap