Werktuigen Blog

Nieuws over machines en gereedschappen

DÉGRA, DE BESTE TECHNISCHE OPLOSSING


Rond 2004 was op werktuigen.nl de eerste advertentie van DÉGRA zichtbaar. De afgelopen 16 jaar bewijst dat werktuigen.nl bezoekers trekt die passen bij DÉGRA. Waarom? Als hydrauliekspecialist delen ze een passie voor industriële producten, apparatuur en werktuigen met de bezoekers van werktuigen.nl. Maar dat doet niet onder voor het gezamenlijke doel de klus te klaren. Of het nu gaat om machines of onderdelen die langer gebruikt worden, of slechts voor één project? Bij DÉGRA gaat bijna niemand weg met het product waar hij in de eerste instantie om vroeg.

U leest het goed

DÉGRA levert graag een oplossing om de klus te klaren, niet perse dat waar u in de eerste instantie voor belt. Wekelijks ontvangt DÉGRA via werktuigen.nl aanvragen voor diverse producten. Jan-Willem de Graaf van DÉGRA vertelt dat er bijna altijd vraag is naar meer. “Uiteraard bieden we graag aan wat er aangevraagd wordt, maar er is vaak de vraag naar meer. We vragen naar de toepassing, wat u ermee gaat doen en hoe u bijvoorbeeld een lier wilt aandrijven.”

Alleen met deze info kan het team van DÉGRA doen waar het goed in is: een technische oplossing leveren waar de klant echt iets aan heeft en deze zoveel mogelijk ontzorgen. Vaak is er nog niet nagedacht over de aandrijving van bijvoorbeeld een lier en kan de klant uiteindelijk compleet met power pack turn-key aan de slag. In veel gevallen ook nog uit voorraad leverbaar. Maar er zijn verschillende manieren om tot de beste technische oplossing te komen. Zo is het bijvoorbeeld ook mogelijk voor kortlopende projecten voordelig te huren.

Snoepwinkel op het vakgebied

“Het lijkt hier wel een snoepwinkel op het gebied van lieren, hydrauliek en aandrijftechniek!” Dat zeggen veel bezoekers na een bezoek aan DÉGRA in Numansdorp. Als je de beste technische oplossing wil bieden moet er tenslotte ook keuze zijn. DÉGRA is onafhankelijk en levert verschillende soorten lieren van 150 kg tot 150 ton voor veel verschillende branches en toepassingen, elektrisch/hydraulische en diesel/hydraulische power packs, hydrauliek componenten en hydrauliek onderdelen.

Aanbod op werktuigen.nl

Het aanbod van Dégra op werktuigen.nl loopt uiteen van nieuwe lieren, hydraulische onderdelen tot gebruikte werktuigen. Daarnaast zijn alle kennis en middelen beschikbaar om producten te verbeteren, geluidsreductie toe te passen op hydraulische systemen en technische problemen aan apparatuur of werktuigen te vinden en op te lossen. Jan-Willem de Graaf vertelt: “Op werktuigen.nl kunnen wij niet alles weergeven wat we hebben en kunnen. Er zouden honderden advertenties op de website komen te staan. Mocht u iets zoeken wat bij ons past, maar niet direct te vinden is, neem ook dan contact met ons op.”  

Meer informatie en contact

Meer informatie is te vinden op www.degra.com. Neem contact op door te bellen naar 0186 652189 of te mailen naar info@degra.com.

Volg Dégra ook op LinkedIn en Facebook om op de hoogte te blijven van de laatste projecten.

Copy link
Powered by Social Snap