Werktuigen Blog

Nieuws over machines en gereedschappen

Nieuw! Gebruikt,… ook mooi!!


Machinehandel C. van de Water is al meer dan 42 jaar actief in de in en verkoop van nieuwe en gebruikte metaalbewerkingsmachines. In deze jaren hebben wij ons gespecialiseerd op zaagtechniek, maar ook voor de andere verspannende en niet verspannende machines kunt u bij ons terecht. Bij ons vindt u altijd een ruim aanbod van eenvoudige zaagmachines tot een complete volautomaat, zowel cirkel- als bandzaagmachines.

Nieuw bij Machinehandel C. van de Water zijn de machines die bij ons het predicaat Gebruikt,… ook mooi!! krijgen. Dat zijn gebruikte machines, die in die staat verkeren dat u er geen nieuwe machine voor hoeft aan te schaffen. Gebruikt,… ook mooi!! dat zijn machines in topconditie, mooi om te zien, mooi in prijs en een mooi duurzaam product. Deze machines worden door ons totaal nagezien en natuurlijk met garantie. Deze machines herkent u op onze site aan de tekst: Gebruikt,… ook mooi!!

Waarom Gebruikt,… ook mooi!! Dit zijn wij gestart om in deze tijd de klant te laten zien dat tweedehands zeker niet aftands is. En te bewijzen dat kwaliteit niet duur hoeft te zijn, niet duur maar duurzaam.

Facebook

Copy link
Powered by Social Snap