Werktuigen Blog

Nieuws over machines en gereedschappen

Over Inter-Techno, IJZERSTERK IN SERVICE, VERKOOP EN VERHUUR


Inter-Techno bestaat 40 jaar en is sinds de start in 1980 uitgegroeid tot de grootste leverancier van Bobcat in Nederland. Bobcat is de specialist in compact materiaal. Zo kunnen wij een breed programma Bobcat schrankladers, graafmachines, verreikers en aanbouwdelen leveren.

In 1997 verkregen wij daarnaast het exclusieve dealerschap van Atlas Wielladers. Welke sinds 2016 omgedoopt is in Weycor. Wat staat voor Weyhausen cooperation. De producten zijn hetzelfde gebleven, maar de walsen en wielladers heten nu Weycor.

Daarmee vertegenwoordigen wij twee grote, sterke merken, waardoor wij met ons aanbod aan iedere vraag tegemoet kunnen komen.

SERVICE EN ONDERDELEN

In ons magazijn te Apeldoorn & Breda hebben wij tal van Bobcat- en Atlas onderdelen op voorraad. Wij wikkelen uw bestelling snel af, zodat stilstand van uw machinepark verleden tijd is.

In onze werkplaats te Apeldoorn worden de machines gerepareerd en nieuwe machines afleveringsklaar gemaakt.

Al onze monteurs worden ieder jaar bijgeschoold op het trainingscentrum in Dobris te Tsjechië en kennen daardoor de machines als hun broekzak. Bovendien hebben wij drie goed uitgeruste servicebussen, zodat wij uw machine ook op locatie kunnen repareren.

Wij beschikken over twee diepladers en meerdere BE-combinaties. Deze verzorgen het transport van aangekochte, gerepareerde en gehuurde machines zodat klanten daar altijd razendsnel (weer) gebruik van kunnen maken.

U kunt telefonisch, via de mail of per fax de gewenste onderdelen bestellen. Uiteraard kunt u uw bestelling aan de balie ophalen, of u ontvangt de bestelling per post.

Opgericht in 1980

Het personeel heeft een sterke band met het bedrijf en omgekeerd. Het verloop is laag, de arbeidsmoraal is hoog en dat merkt de klant aan het niveau van de service, de dienstverlening en knowhow.

Wij zijn in staat onze klanten optimaal van dienst te zijn met verkoop, verhuur en leasing van machines en aanbouwdelen. Daarnaast zijn wij dealer van Weycor(Atlas) en Doosan portable power, hiermee kunnen wij onze klanten een compleet assortiment aanbieden.

Tegelijk met verkrijgen van het Atlas-importeurschap in 1997 is een tweede vestiging geopend in Dronten, waaruit het noordoosten van Nederland wordt bediend. Zowel in Apeldoorn als in Dronten beschikken wij over een groot demonstratieterrein.

In 2009 opende onze derde locatie in Zevenhuizen. Met deze drie locaties zijn wij goed bereikbaar vanuit heel Nederland, en is Nederland goed bereikbaar voor onze verkopers die voortdurend onderweg zijn naar klanten, onze chauffeurs en onze servicemonteurs.

Vanuit Dronten besturen wij sinds 1997 ook onze zusteronderneming 123 Machineverhuur. Inmiddels zit dit bedrijf op elf locaties. Vanuit Zevenhuizen voeren wij sinds 2009 de directie over onze tweede zusteronderneming Gencom, de specialist op het gebied van generatoren, compressoren en lichtmasten.

Bobcat Zuid-Nederland

Sinds 1 januari 2019 maakt het voormalige Bobcat Zuid-Nederland deel uit van Inter-Techno. Bobcat Zuid Nederland was sinds 1978 importeur en dealer van het merk Bobcat. Door onder één naam verder te gaan, bundelen wij onze krachten.

Copy link
Powered by Social Snap