Werktuigen Blog

Nieuws over machines en gereedschappen

Geboers Machines, uitgegroeid tot een internationaal bedrijf


Een familiebedrijf met ambitie

Geboers Machines is een familiebedrijf opgericht door Wim en Francine. Hun zoon, Nick, is ondertussen ook mee actief in de dagelijkse werking van het bedrijf en wordt hierin ondersteund door een team van acht gemotiveerde werknemers. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een internationaal bedrijf : GEBOERS MACHINES .

U  kan altijd rekenen op een klantvriendelijke, correcte en betrouwbare service. Met onze eerlijke prijzen, weet u zeker dat u kwaliteit in huis haalt. Bovendien stopt onze samenwerking niet na de aankoop van een machine. We beschikken namelijk ook over een dienst na verkoop. 

AANKOOP, VERKOOP EN VERHUUR

Tweedehands bouwmachines van de hoogste kwaliteit

Geboers Machines is gespecialiseerd in de wereldwijde aan- en  verkoop van bouwmachines, met als specialisatie verreikers. Ons aanbod bestaat uitsluitend uit tweedehands machines, nagekeken en getest door een ervaren mekanieker. U bent altijd welkom om onze machines ter plaatse te bezichtigen en te testen. Mocht u een machine zoeken die niet op de website staat, neem dan gerust contact met ons op. Wij  zullen ons uiterste best doen om U de betreffende machine te kunnen aanbieden.

Jarenlange ervaring met wereldwijde export van machines

U  kan bij ons steeds rekenen op een betrouwbare service. Wij organiseren alle transport naar een bestemming van uw keuze, zowel over de weg als over het water (roro en containers)  … 

Veilig en correct geladen

Al onze machines worden op een veilige en correcte manier geladen door ons ervaren team. Of we nu een huiftrailer, dieplader of container moeten laden, veiligheid staat steeds voorop.

Ondersteuning bij de aanvraag van douanedocumenten

Bij een internationaal transport, horen ook exportdocumenten. Wij beschikken over de nodige kennis van de vereiste exportdocumenten bij de aankoop van een machine. Zo kan u altijd rekenen op de beste ondersteuning bij de aanvraag van de douanedocumenten. 

www.geboersmachines.be

Copy link
Powered by Social Snap