Werktuigen Blog

Nieuws over machines en gereedschappen

Swinkels Machinery benoemd tot nieuwste Komatsu Utility Partner


Rick Swinkels – het gezicht achter Swinkels Machinery in het Brabantse Lierop – is gespecialiseerd in de verkoop van machines, onderdelen en toebehoren. Met ruim 15 jaar ervaring in de branche, onder meer als verkoopadviseur bij Staad Groep, heeft Rick Swinkels een groot netwerk opgebouwd en is inmiddels een bekend gezicht voor velen. Het team van Swinkels Machinery streeft daarbij altijd naar het hoogst haalbare voor de klant. Mede door de positieve instelling en oog voor detail weet Swinkels Machinery keer op keer het gewenste resultaat te leveren.

Uitbreiding van de huidige services was dan ook een logische vervolgstap voor Rick Swinkels: “Om onze klanten nog beter van dienst te zijn, zijn we op zoek gegaan naar een partner voor de levering van nieuwe, hoogwaardige machines. Het merk Komatsu sprong hierbij meteen in het oog. Als Utility Partner kunnen wij onze klanten betrouwbare machines aanbieden, waar de klant dag in dag uit op kan rekenen.”

Samenwerken als kracht

Naast de eersteklas utility machines van Komatsu, kan Swinkels Machinery ook rekenen op support vanuit BIA Nederland. Mark Rekswinkel (links op de foto) kijkt als Utility Partner Manager binnen BIA Nederland met veel vertrouwen naar deze nieuwe samenwerking. Daarin benadrukt hij ook: “Kennis is macht en samenwerken is kracht. Vooral in deze tijd is het nog meer van belang om onze krachten te bundelen”.

Met Swinkels Machinery gaat BIA Nederland de samenwerking aan met een partij die de klant centraal stelt en denkt in oplossingen. Kernwaarden die voor BIA Nederland zéér hoog staan en van belang zijn in een nieuw partnerschap. BIA Nederland wenst Rick Swinkels dan ook veel succes als nieuwe Utility Partner en kijkt uit naar een succesvol partnerschap.

www.biagroup.com | www.swinkelsmachinery.nl

Bron:bouwmaterieel-benelux.nl

Copy link
Powered by Social Snap