Werktuigen Blog

Nieuws over machines en gereedschappen

++ Breaking news ++


Beste klanten, gebruikers en supporters

Meer dan 20 jaar geleden ben ik met Werktuigen begonnen. Mijn gezin is opgegroeid met Werktuigen en mijn vrouw Jacqueline en dochter Andrea maken al een aantal jaar deel uit van het Werktuigen team. Eerst heb ik Werktuigen terloops opgebouwd, het is al een goed decennium lang een fulltime baan. Tegelijkertijd heeft Thorsten Muschler Maschinensucher.de in Duitsland en in Nederland bekend als Machineseeker.nl, opgericht. Ook hij heeft het bedrijf in het begin terloops opgebouwd. Toen ik aan de toekomst van Werktuigen dacht, dacht ik eerst aan Thorsten. Hij is een paar jaar jonger dan ik en met Maschinensucher.de, Machineseeker.com, Machineseeker.nl, TruckScout24.de en TruckScout24.nl bouwt hij aan een goedkoop alternatief voor Google, Amazon & Co.

Hij streeft ook dezelfde dealervriendelijke aanpak na als ik: het dealerprofiel wordt naast de advertentie weergegeven, er wordt geen commissie genomen en niemand krijgt de voorkeur. Net als Werktuigen ziet Maschinensucher.de zichzelf als “Zwitserland”. De meeste van onze concurrenten behoren tot bedrijven die rechtstreeks concurreren met machinedealers. U kunt er zeker van zijn dat we ons uitsluitend zullen blijven richten op IT en marketing. Wij zijn uw partner, niet uw concurrent.

Ik ben dan ook zeer verheugd dat Werktuigen deel gaat uitmaken van de Machineseeker Groep. Maakt u zich geen zorgen – Andrea en ik blijven voor Werktuigen zorgen, en u heeft de mogelijkheid om meer dan zeven miljoen kopers per maand via het netwerk van de websites te bereiken. Uiteraard zullen alle bestaande contracten worden vervuld.

Ik ben trots dat Werktuigen.nl sponsor wordt van Michael van Gerwen. Hij zal meedoen aan het Darts Wereldkampioenschap met het Werktuigen logo op zijn shirt. Michael, Thorsten en ik hebben samen een kleine video gemaakt. We hebben het hier gekoppeld. Het is ons gezamenlijk doel om het reikwijdte van Werktuigen te verdrievoudigen en binnenkort een miljoen kopers per maand te bereiken.

Ik kijk er naar uit om van u te horen. Als u op dit moment geen reclame voor uw machines bij ons maakt, neemt u dan contact met ons op. De Corona crisis heeft online business nog belangrijker gemaakt. Graag doen wij u een passend aanbod.

Ik wil iedereen bedanken die al die jaren het vertrouwen in Werktuigen heeft gehad en behouden. Dit vertrouwen zullen we belonen door een nog groter publiek met uw machines kennis te laten maken.

Op naar de toekomst!

Met vriendelijke groet,

Jaap Nell

Copy link
Powered by Social Snap