Werktuigen Blog

Nieuws over machines en gereedschappen

Uittenbogerd Heukelum, deskundigheid en gemak.


Verkoop

Of u nu een landbouwmachine nodig heeft of u wilt een grond verzetten, bij Uittenbogerd Heukelum B.V. vindt u alles wat u nodig heeft. We bieden een groot aantal verschillende merken, zoals  New Holland, Kuhn, Giant, Veenhuis, Peecon, Pöttinger,  Kato(voorheen IHI), en Caterpillar

Al deze merken -en meer- zijn beschikbaar als nieuwe machines. Bekijk de pagina ‘Verkoop nieuw’ voor een uitgebreid overzicht van alle merken landbouwmachines en mechanisatiemachines. Voor elke klus en elk budget is er een machine geschikt, dus neem gerust contact op met onze verkoopmedewerkers.

Natuurlijk bieden we ook een ruime keus aan occasions. Zo vindt u altijd de machine die het best bij u en uw werkzaamheden past. Uiteraard staan we ook altijd klaar om ervoor te zorgen dat uw machine zo goed mogelijk werkt.

Werkplaats

Normaal gesproken werkt uw machine naar behoren, maar er kan altijd onverhoopt iets gebeuren waardoor uw landbouw- of grondverzetmachine (gedeeltelijk) niet werkt. Op zo’n moment is het belangrijk dat er een team klaarstaat dat u weer op weg helpt.

U kunt daarom terecht bij ons team van goed opgeleide monteurs en vakmensen. Onze goed uitgeruste werkplaats vol moderne apparatuur is onmisbaar om uw reparaties en onderhoud vakkundig uit te voeren. Ervaring en kennis, daar draait het om bij ons in de werkplaats.

We staan garant voor de juiste kwaliteit bij onderhoud en reparatie aan uw tractor of machine. Het gaat immers niet alleen om uw machine, maar het gaat juist om uw werkzaamheden die weer kunnen doorgaan.

Verhuur

Wanneer u sporadisch een klus heeft, waar u de juiste machine niet voor heeft, kan het handig zijn om een machine te huren. Ook dat is geen probleem bij Uittenbogerd Heukelum B.V. We hebben allerlei machines te huur: Van minigravers tot mobiele graafmachines, van mini-shovels tot rups- en wieldumpers en van trilplaten tot ruwterreinhoogwerkers.

Het is gemakkelijk om bij ons diverse machines te huren voor een korte of langere periode. Voor tijdelijke ondersteuning tijdens uw werkzaamheden is het belangrijk dat u keus heeft uit een ruim assortiment machines.

Onderdelen

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, hebben we een groot magazijn met de meeste onderdelen van uw tractor en machine. De ruime bevoorrading van het onderdelenmagazijn is één van de belangrijkste aandachtspunten bij Uittenbogerd Heukelum B.V., want niets is vervelender dan te moeten wachten op een specifiek onderdeel.

Vanwege de toenemende complexiteit van de machines en werktuigen is het onmogelijk om alle onderdelen continu op voorraad te hebben. Echter door onze nauwe samenwerking met fabrikanten en leveranciers, kunnen we de meeste te bestellen onderdelen de volgende dag beschikbaar hebben.

Bezoek ook onze winkel in Heukelum, vol met producten gericht op het agrarisch bedrijf.

Copy link
Powered by Social Snap