Werktuigen Blog

Nieuws over machines en gereedschappen

Bruggeman Uw partner in Mechanisatie en Tuin & Park


Al sinds 1972 thuis in mechanisatie

“Alles wat u wilt op  het gebied van landbouwmechanisatie en tuingereedschappen kunnen zij leveren. Dat doen ze al sinds 1972. Deze oplossingsgerichte instelling heeft het bedrijf voor de toekomst neergezet. Met twee vestigingen, 32 medewerkers, klanten in heel de wereld en full-line dealer van Claas, Kaweco en Amazone. Daarnaast zijn wij hoofddealer van Triolet voermachines.

Dienstverlening

Als Full-line dealer weet Bruggeman mechanisatie dat de klanten de machines nodig hebben om betrouwbaar te zijn. Wanneer er een storing is die moet worden opgelost, proberen ze de storing in te plannen in de werkplaats of een service bus op locatie te laten komen en zo de storing zo spoedig mogelijk op te lossen.

Zij doen hun uiterste best ervoor te zorgen dat uw landbouwmachines dagelijks bij de oogst, het zaaien en andere drukke tijden van het jaar werken met piek efficiëntie. Zij werken alleen met originele onderdelen, uitgebreide garantie, serviceprogramma’s en geavanceerde technische systemen, inclusief een diagnose op afstand.

Zij bieden u een aantal belangrijke zekerheden:

  • Bedrijfszekerheid gegarandeerd bij regelmatig onderhoud
  • Maximale betrouwbaarheid en precisie onderhoudskosten
  • Professioneel en vol automatisch voor de beste snijkwaliteit
  • CLAAS ORIGINAL onderdelenKent u al CLAAS xtraCARE?
  • CLAAS PARTS DOC voor eindgebruiker

www.bmb-bruggeman.nl

Copy link
Powered by Social Snap