Nieuwe Case G-serie wielladers bij Troost Machinehandel

Nieuwe Case G-serie wielladers bij Troost Machinehandel

Troost in Numansdorp is al jaren actief in de grondverzet sector als Case  dealer. Het Case programma bestaat uit graafmachines, wielladers, mobiele graafmachines, schrankladers, bulldozers, graders en graaf-laad combinaties. Inmiddels is de hele lijn machines leverbaar met motoren die aan de Stage 4 emissie norm voldoen.

 

Nieuwe G-serie

In maart is de nieuwe G-serie wielladers van Case geïntroduceerd. De nieuwe serie loopt voorop in comfort, prestaties, brandstofverbruik en onderhoudsvriendelijkheid. Bij de ontwikkeling stond verbetering van comfort voor de machinist bovenaan de lijst.

 

Voor onderhoud en aanpassen naar klantwensen heeft Troost een eigen volledig uitgeruste werkplaats. Met een groot assortiment originele onderdelen voor Case, Doosan, ITR, Holms, Kramer en Neuson op voorraad garandeert men bij spoed, vandaag voor 16.00 besteld, morgen voor 8.00 in huis.

 

Voor het aanbod van Troost bezoek de Werktuigen catalogus