Tips en Triggers van Werktuigen

Tips en Triggers van Werktuigen 6

Werktuigen voegt extra pagina’s toe. Uw product nog beter gevonden!

Om nog beter gevonden te worden hebben wij extra pagina’s toegevoegd. Het gaat om een speciale pagina voor Rotair compressorenCMC Hoogwerkers en Trime lichtmasten
In de Machine Specificaties worden merken aantrekkelijke gepresenteerd
de fabrieksspecificaties van alle nieuwe en historische modellen van de merken. Plaatst u een item dat voorkomt in de Machine Specificaties, dan worden de specificaties vanzelf toegevoegd aan uw advertentie.

 

 

Mediakanaal waar u zich kan presenteren

Machine Specificaties is een mediakanaal waar u als producent, importeur of merkdealer uw bedrijf kunt presenteren. Een geïnteresseerde koper ziet in één overzicht alle details van uw bedrijf en merk. Dealers mogen verhuurklanten gratis een jaarvermelding aanbieden.
Maar ook pagina’s als b.v. Caterpillar dumpers, -generatoren, -graafmachines, -heftrucks en -wegenbouw walsen zorgen ervoor dat Werktuigen goed gevonden wordt als dit soort zoekcriteria wordt gebruikt.


Hoe zoeken potentiele kopers op internet


Gewoon voor u geplukt van https://sites.google.com.

Slim zoeken op Internet

Je kunt met Google zoeken, maar je kunt met Google ook slim zoeken. Door je zoekopdracht goed te formuleren, kun je de informatie die je zoekt beter en sneller vinden. Stel dat je wilt weten tot welke diersoort de regenworm behoort. Dan kun je natuurlijk het zoekwoord ‘regenworm’ intypen. Dit levert bijna 50.000 hits op. Ongetwijfeld zal het antwoord op je vraag daar tussen zitten. De truc is echter niet om zoveel mogelijk hits te scoren, maar juist om zo weinig mogelijk hits te scoren. Maar dan wel die met het goede antwoord!
Beter is het om in gedachten net te doen alsof je het document dat je zoekt, zelf hebt geschreven. Hoe zou je het antwoord op de vraag over de regenworm dan geformuleerd hebben? Waarschijnlijk zoiets als: “De regenworm is familie van” of “De regenworm behoort tot”. Tik je deze zin, tussen aanhalingstekens, in het zoekvenster van Google, dan krijg je slechts 4 hits (!), die alle antwoord geven op de vraag tot welke diersoort de regenworm behoort (n.l. tot de gelede wormen). Wees dus geen vragensteller, maar verplaats jezelf in de auteur van de website.

Wat doen wij hiervoor?

Met dit in gedachte besteed Werktuigen veel aandacht aan SEO (Search Engine Optimalisation) en het slim inrichten van de handelswebsite. Zo wordt er een uitgebreide en specifieke catalogus structuur aangeboden. Hierdoor wordt uw product gevonden als men bv in Google zoekt naar b.v. aandrijfas Case IH 4200 of Mazak Quickturn 20 draaibank.
Belangrijk is dus dat u uw gegevens specifiek genoeg aanbiedt. Werktuigen beoordeeld uw advertenties maar niet altijd hebben we alle details of eigen kennis om uw advertentie exact in de juiste categorie te plaatsen. Ervaart u dat uw product niet gevonden wordt op Werktuigen? Laat dat dan weten via een e-mail info@werktuigen.nl.  Wij geven dan advies wat u moet doen of passen onze categoriestructuur aan.


Met een deeplink uw product op een presenteerblaadje voor de klant

 

Biedt uw product aan op een presenteerblaadje. Zorg voor een volledige productomschrijving, alle specificaties, veel goede foto’s en als het kan een deeplink naar uw eigen website. Met deeplinks kunnen klanten vanuit Werktuigen direct doorklikken naar de machine op uw website. Klanten vinden hiermee de juiste informatie sneller.
Een Werktuigen deeplink ziet er als volgt uit:

 

Voor een voorbeeld klik op de oranje button hierboven.
Meer gegevens