. Zo koos de firma voor de plasma brandtafels van de toonaangevende Tsjechische producent MGM en de innovatieve (HiFocus CC) plasmatechnologie van Kjellberg

Innovatieve (HiFocus CC) plasmatechnologie van Kjellberg

De Tollenaere werkt al meer dan 50 jaar samen met gerenommeerde fabrikanten, die garant staan voor een uitstekende kwaliteit en een betrouwbare service. Zo koos de firma voor de plasma brandtafels van de toonaangevende Tsjechische producent MGM en de innovatieve (HiFocus CC) plasmatechnologie van Kjellberg. De nieuwe HiFocus Neo CC technologie is een zeer vooruitstrevende oplossing waarbij zeer nauwkeurig de meest uiteenlopende materialen gesneden kunnen worden. De Contour Cut technologie zorgt ervoor dat er bij alle werkstukken een mooie rechte snede gegarandeerd wordt.

Voor meer gegevens bezoek de  de Tollenaere catalogus op Werktuigen.