Klaassen Machines en machinetoebehoren

Al ruim 60 jaar importeerd Klaassen Machines, machines en gereedschappen voor de metaalverwerkende industrie. Zij zijn een onafhankelijk familiebedrijf.

Zij richten zich op de professionele gebruiker die hoge eisen stelt aan kwaliteit, advies en service. De klanten zijn gevestigd in heel Nederland.

Omdat alle aangeboden machines en machinetoebehoren zelf worden geïmporteerd zijn zij in staat om hoogwaardige kwaliteit te leveren tegen een concurrerende prijs. Hierbij worden geen concessies gedaan aan kwaliteit.

Een eigen technische dienst maakt het mogelijk dat zij in eigen beheer installeren, onderhouden en service verlenen.

De professionele binnen- en buiten- dienst is er dagelijks voor u om u te adviseren.

Naast standaard machines zoals lintzaagmachines, cirkelzaagmachines, kolomboormachines, slijpmachines en etc. zien zij de laatste jaren steeds meer de behoefte ontstaan naar machines en installaties “op maat”. In dit soort gevallen gaan zij samen met de klant kijken hoe we tegen een zo gunstig mogelijke investering een maximale output kunnen genereren.

De bijbehorende gereedschappen bieden zij aan op de webshop. Een breed assortiment van ruim 40.000 producten zorgt ervoor dat u vrijwel niet misgrijpt. 95% van het assortiment wordt binnen 24 uur geleverd.

Al met al genoeg redenen om zaken te doen met een betrouwbare partner !

Werktuigen catalogus Klaassen Machines

gespecialiseerd in de verkoop van machines en gereedschappen voor de metaalverwerkende industrie