Trailer & Tools uit Hengelo is toonaangevend in de verkoop van aanhanger onderdelen, automotive gereedschap en gereedschap voor uw werkplaatsinrichting.

Trailer & Tools webshop voor Automotive onderdelen

Trailer & Tools uit Hengelo is toonaangevend in de verkoop van aanhanger onderdelen, automotive gereedschap en gereedschap voor uw werkplaatsinrichting. De webshop is onderverdeelt in Aanhangeronderdelen, Automotive onderdelen, Automotive gereedschappen, Werkplaatsinrichtingen, Gereedschappen, Wielen en Banden, Momentgereedschappen en Luchtgereedschappen.

Naast een webshop kunt u ook terecht in Hengelo waar men een winkel heeft van 600 m2.

Nieuwe in het programma zijn een universele Trekkerset, trekset 46 delig en een cilinder lekkage tester luxe, lektester, bereik van  0-7 bar.

Via een Op-Op module beidt men producten men een extra korting aan. Nu worden hier 60 items aangeboden van staalborstels, lijmklemmen, pijpmoersleutels, EP lube sprays, triangle locks, Mercedes kogellager (de)montageset en nog veel meer.

Op Werktuigen biedt men op dit moment >2.650 items aan. Voor meer informatie bezoek de Trailer en Tools catalogus op Werktuigen.