Compact Rent investeert ook in 60 nieuwe Volvo machines

Compact Rent blijft investeren. Maakten we recent al melding van de aanschaf van 56 nieuwe CAT machines, nu neemt het verhuurbedrijf uit Beneden-Leeuwen weer 60 Volvo’s in gebruik.

In januari 2019 plaatste Compact Rent bij Volvo-dealer Rens de Bruijn een order voor tien Volvo machines. Deze order is begin april uitgebreid met een bestelling van nog eens vijftig nieuwe machines. De order betreft een breed scala aan machines uit de gehele Compactlijn van Volvo: minigravers van 1,8-4 ton, midigravers van 5-9 ton en shovels van 4-10 ton. Alle machines zijn uitgevoerd met een hydraulische snelwissel, drie bakken en sloop/sorteerfunctie. De grotere machines, vanaf 3,5 ton, zijn voorzien van airconditioning. Een aantal Volvo’s is uitgerust met onafhankelijke maaikorffunctie.

Machinisten zullen veel noviteiten ervaren. De soepele bediening is reeds bekend. Bijzonder is het perfecte zicht vanuit de cabine op het werk. Hiermee wordt zowel het gemak voor de machinist als de veiligheid verhoogd. Alle bedieningsfuncties zijn opgenomen in de twee joysticks. Dit resulteert in een geheel vlakke cabinevloer en optimale bewegingsvrijheid voor de machinist. De EC18E heeft een lange in breedte verstelbare onderwagen, waardoor deze minigraver zeer stabiel in het werk is. Door de grote indring- en opbreekkracht is de machine erg gewild bij zijn gebruikers.

Johannes van der Veer, mede-eigenaar van Compact Rent: “We hebben een lange relatie met Volvo. De kwaliteit en de productietijd van de Volvo-machines is erg goed en verder zijn het makkelijk te onderhouden machines met een hoge restwaarde. Daarnaast zijn we erg te spreken over de service en fijne samenwerking met Rens de Bruijn.”

Compact Rent BV

 

bron:www.bouwmaterieel-benelux.nl