De witt eindverpakkingssystemen op Werktuigen

Wie is de Witt eindverpakkingssystemen?

Dankzij de slimme en prijstechnisch scherp concurrerende verpakkingsmachines ontstond er na de oprichting in 1972 al snel een vliegende start. Sindsdien kan de Witt eindverpakkingssystemen bogen op een brede kring van gerenommeerde maar bovenal loyale opdrachtgevers. Echter, stilstaan bij succes is stilstaan met vooruitgang. Daarom is in 2006 besloten om de markt te bedienen met een sterk, eigen ‘de Witt’-merk. Met verpakkingsmachines en producten die zich onderscheiden door bediengemak, snelheid en ja … zéker ook prijs.

Wat mag u verwachten?

Maatwerk, standaard verpakkingsmachines uit voorraad en … het leveren dan wel engineeren van een eindverpakkingssysteem waarmee u écht geholpen bent. Test het zelf en leg uw wens eens op tafel. En laat u daarna verrassen. Over de correcte aanpak, de doordachte oplossingen en de attentie. Bel voor een open gesprek naar 0416 – 376 400. Alvast dank voor uw moeite en interesse.

Durf te vergelijken

Technieken verbeteren, innovatie gaat steeds sneller en tarieven worden scherper. Dus waarom uw ‘vaste’ leverancier? Blijf scherp. Blijf gretig. Oriënteer en zet uw deur open voor een vergelijk. Bijvoorbeeld met de Witt eindverpakkingssystemen. Een partij die zowel qua kennis als materieel zwaar heeft geïnvesteerd in de nieuwste verpakkingstechnieken. Eng …? Risico’s …? Mmm, valt wel mee.

 

Van dinsdag 5 t/m donderdag 7 november vindt de Logistica 2019 plaats in de Jaarbeurs Utrecht. U bent van harte welkom op onze stand in Hal 02.C052 Hier tonen wij de nieuwe onwikkelingen op het gebied van eindverpakkingssystemen en helpen u graag met het vinden van een oplossing voor uw verpakkingsprobleem.

We zien u graag in hal 2 op stand 02.C052.
U kunt zich gratis aanmelden via de website www.dewitt-evs.nl