LGMG Europe BV zet opmars voort

LGMG Europe BV, het in Spijkenisse gevestigde Europese hoogwerker distributiecentrum van de Chinese fabrikant Lingong Group Jinan Heavy Machinery Co.,Ltd. (LGMG) zet haar opmars op het Europese continent in hoog tempo voort.

 

Opening LGMG Europe BV in 2018

Op 28 september 2018 opende LGMG Europe BV de deuren van hun Europese vestiging te Spijkenisse nabij Rotterdam. Vanuit dit distributiecentrum levert LGMG hun hoogwerker producten door geheel Europa direct uit voorraad, ondersteund door een grote voorraad onderdelen, after sales service en product trainingen. Met de focus op “safety” en “customer support” wordt constant gewerkt aan de gestaag uitbreidende productlijn waarbij kwaliteit, gedegen CE typekeuringen en een concurrerende prijstelling de basis voor de snelle opmars van de onderneming vormen.

Het eigen LGMG engineering en ontwikkelingscentrum staan borg, en vormen de garantie, voor hoogstaande kwaliteitsproducten.

 

Geschiedenis:

De Lingong Group Jinan Heavy Machinery Co.,Ltd. (LGMG) is een toonaangevende fabrikant  van constructiemachines. Opgericht in 1972 verwierf de Lingong Group naam en faam met de productie van kwalitatief hoogstaande constructie werktuigen voor de mijnindustrie. Inmiddels kent het bedrijf 4 grote machinebouw divisies waaronder een volledig gerobotiseerde divisie voor de productie van een uitgebreide range schaar- en (knik) telescoop hoogwerkers. De Lingong Group mag zich, met een totaal van ruim 12.000 medewerkers, rekenen top de top 4 Chinese fabrikanten van constructie- en (verticaal) transport machines.

 

LGMG in Europa, incl. Benelux

In vele Europese landen hebben LGMG hoogwerkers de afgelopen jaren een snelle opmars gemaakt. Aanvankelijk met directe levering vanuit de productiefaciliteiten in de Jinan Provincie te China en, na opening van LGMG Europe BV in 2018,  direct vanuit de Europese vestiging te Spijkenisse.

 

Ook binnen de Benelux regio zijn LGMG hoogwerkers bepaald niet onopgemerkt gebleven.

Vele verhuurbedrijven en gebruikers van hoogwerkers hebben inmiddels dan ook de weg naar LGMG Europe BV gevonden en daarmee een nieuwe betrouwbare partner aan hun leveranciersnetwerk toe kunnen voegen.  Het succes is voor LGMG dan ook geen verrassing omdat eerder, gedegen, marktonderzoek ook voor LGMG uitwees dat de hoogwerker markt in de Benelux binnen Europa  voorop loopt m.b.t. klantwensen ten aanzien van degelijkheid, betrouwbaarheid en machines met hoge specificaties.

LGMG