Collé Rental & Sales

Collé Rental & Sales

Collé Rental & Sales is gespecialiseerd in de verkoop, verhuur en service van machines en materieel. Dat doen zij al meer dan 120 jaar op hun ‘eigen wijze’. Collé is in zijn lange bestaan uitgegroeid tot één van de belangrijkste spelers in de branche. In Nederland, maar ook ver daarbuiten. Wereldwijd bedienen ze klanten in de bouw, de industrie, de tuin- en parkwereld, evenementen en andere sectoren. Met totaal 14 vestigingen in de Benelux en Duitsland zijn zij dé specialist bij uitstek op het gebied van verhuur, verkoop en service van machines voor bouw, industrie, grondverzet, reiniging, intern transport, tuin & park en evenementen.

Magni 5.25SH

De eerste Magni RTH 5.25SH met hef- en kantelcabine in Nederland is een feit. Deze roterende verreiker is compact, zeer wendbaar en dankzij de roterende functie inzetbaar op moeilijk bereikbare plaatsen. Geschikt voor het snel en makkelijk transporteren en verplaatsen van materieel. De verreiker is multifunctioneel inzetbaar dankzij zijn sterke kenmerken. Met de anderhalve meter hoogteverstelling en het traploze, 14 graden kantelbereik is de maximale ooghoogte van de machinist ruim 4,5 meter. Door de grote en ruime volzicht cabine en de optie hef-&  kantelcabine wordt het dagelijks werken nog overzichtelijker en prettiger voor de machinist. Veiligheid en comfort ten top. De Magni RTH 5.25SH blinkt uit in zijn uitermate hoge hefkracht en het volwaardig 5-tons banden-programma. Deze Magni RTH 5.25SH wordt aangedreven door een krachtbron van Deutz, welke voldoet aan de meest actuele motoren eisen en kan optioneel volledig elektrisch worden aangedreven wanneer deze is afgestempeld, zodat er totaal geen CO2 en stikstof uitstoot meer is.  Hierdoor zijn er diverse subsidie mogelijkheden beschikbaar voor de complete Magni RTH-serie. De unieke hef- en kantelcabine is al langer optioneel op de 6.26SH, 6.30SH, 6.35SH, 6.39SH, en 6.46SH. De eerste 5-tons verreiker is nu met deze unieke cabine uitgevoerd.

De Magni RTH 5.25SH is samen met Magni Dealer Hans Miedema Machines & Materieel Service B.V. te Marum verkocht aan Tuinstra verreiker verhuur in Tzummarum.

Collé Rental & Sales
Nusterweg 100 – 102 6136 KV Sittar
046 -4574100 www.colle.eu

 

bron:www.bouwmaterieel-benelux.nl