De beste werklampen van 2020

Het is niet te onderschatten hoe belangrijk de onderhoud van de cv ketel is. Je kunt met regelmatig onderhoud van de verwarmingsketel veel problemen voorkomen, zoals storingen en zelfs een koolmonoxidevergiftiging. Daarnaast is de perilex laten aansluiten ook erg belangrijk. Als dit niet goed wordt aangesloten dan kan de stop, de smeltzekering dus, slaan. Ook kan de installatieautomaat direct uitgeschakeld worden vanwege een overbelasting.

Wat minstens net zo belangrijk is, is het hebben van goede verlichting bij een werkplaats. Als er te weinig licht is op zo een locatie dan kan dit gevaarlijke situaties veroorzaken. Ook kun je dan in het donker niet meer doorwerken aan de klus. Hieronder vind je de drie beste werklampen van 2020.

 

Topex 94W022

Het merk Topex produceert ideaal gereedschap voor de doe-het-zelver, een voorbeeld hiervan is deze bouwlamp. Bij deze werklamp krijg je standaard 5 jaar garantie, net zoals bij andere producten van Topex. Deze bouwlamp heeft tevens een sensor. Het heeft 150 watt en een zwarte kleur, waardoor het er sowieso mooi uitziet. Natuurlijk is dat niet het belangrijkste bij deze soort verlichting, want er moet veel licht vanaf komen. Dat is bij dit exemplaar van Topex zonder meer het geval.

 

Hella Power Beam 1500

De Hella Power Beam 1500 is een geweldige LED werklamp. Dit exemplaar is onder meer verkrijgbaar bij Amazon. Het is 12,9 centimeter hoog, terwijl de breedte van de bouwlamp 11,2 centimeter is. Het nominaal vermogen van de lamp is 22 watt, terwijl het een Duitse stekkersoort heeft. De Hella Power Beam 1500 is van het merk Hella. Dit merk uit Duitsland produceert onder meer producten voor auto’s, waaronder de verlichting van de voertuigen.

 

Brennenstuhl 1172870

De Brennenstuhl 1172870 is net zoals de Hella Power Beam 1500 een LED werklamp. Dit exemplaar heeft een accu, waardoor het niet beslist netstroom nodig heeft om heldere verlichting te geven. Het heeft twee schakelniveaus: 100 en 50 procent licht. Je kunt dit exemplaar opladen met een USB kabel, net zoals bij bijvoorbeeld smartphones. De Brennenstuhl 1172870 is net wat groter dan de Hella Power Beam 1500, het is namelijk 13,7 centimeter breed en 18,5 centimeter hoog.

 

onderhoud van de cv ketel

perilex laten aansluiten

Werklampen op Werktuigen kunt u hier vinden