Crop Create

De beste hulpmiddelen voor autoschade herstel en spuiten

De beste hulpmiddelen bij auto schadeherstel en het spuiten van auto’s

 

Voor welke situaties?

Om autoschade te herstellen moet je beschikken over het beste gereedschap die je gebruikt als hulpmiddel bij het slijpen, schuren, polijsten of spuiten van de auto, -onderdelen en carrosseriedelen. Met o.a. de beste schuurmachine, polijstmachine, slijpmachine en autolak op maat, ben je in staat om een onzichtbare reparatie uit te voeren en de auto er weer als nieuw uit te laten zien!

 

De beste schuurmachines voor auto’s

Het schuren van een auto met een schuurmachine is de beste manier om de carrosserie, grondverf of oude laklaag weg en strak te schuren. Er zijn diverse soorten schuurmachines om de auto mee te schuren. De beste schuurmachine voor deze klus zijn de excentrische schuurmachines. Ten opzichte van het met de hand schuren, schuur je met een excentrische machine sneller en strakker. De schuurpad van een excentrische schuurmachine maakt niet alleen een roterende beweging, maar draait ook om zijn eigen as. Dit wordt een excentrische beweging, ook wel schuuruitslag of schuurcirkel, genoemd. Door de auto te schuren met een excentrische schuurmachine krijg je het mooiste schuurbeeld en het strakste resultaat! De perfecte basis om de schade aan de auto te herstellen of een nieuwe lak op de auto te spuiten. Er zijn webshops waar excentrische schuurmachines te koop zijn.

 

De beste polijstmachines en poetsmachines voor auto’s

Polijstmachines worden gebruikt om krassen uit autolak te verwijderen of extreme lakfouten te herstellen. Daarnaast wordt een poetsmachine ook gebruikt voor het weg polijsten van stofjes in vers gespoten autolak of blanke lak. Er zijn verschillende poetsmachines te koop, waaronder roterende en excentrische polijstmachines.

 

Een excentrische polijstmachine is de meest gebruikte poetsmachine om autolak te polijsten. Misschien ook wel de beste polijstmachine voor iedere auto! De schijf van excentrische polijstmachines draaien om hun eigen as, waardoor het een excentrische uitslag krijgt tijdens het roteren. Hierdoor is een excentrische poetsmachine veilig voor het polijsten van iedere lak. Een polijstmachine met excentrische uitslag verwijdert krassen, swirls, hologrammen en brengt autolak op de hoogste glans! Bekijk voor een aanbod van excentrische polijstmachines naar bijvoorbeeld deze website.

 

Een roterende machine is enkel geschikt voor ervaren mensen die bekend zijn met polijsten. Doordat de pad van de poetsmachine alleen roteert, creëert het veel warmte tijdens het polijsten. Hierdoor ben je in staat om de diepste krassen te verwijderen en zwaar beschadigde autolak te herstellen. Ook is een roterende polijstmachine ideaal om doffe en verweerde auto’s opnieuw te laten glimmen! Met een roterende poetsmachine moet je echter wel oppassen dat je niet de lak verbrand doordat de machine alleen een roterende beweging maakt. Hierdoor is hij alleen geschikt voor ervaren gebruikers!

 

De beste slijpmachines voor auto’s

Slijpmachines worden gebruikt bij het slijpen en afbramen van carrosseriedelen tijdens auto schadeherstel. De beste slijpmachines voor auto’s zijn de haakse slijpers. Een haakse slijper is een slijpmachine waarbij de kop van de machine haaks op de slijper zit. Met een haakse slijpmachine ben je in staat om veilig en nauwkeurig carrosserie of auto-onderdelen mee door te slijpen of afbramen. Ook slijpmachines zijn online verkrijgbaar.

 

Wat is het resultaat bij het goed gebruiken van de hulpmiddelen?

Door bovenstaande hulpmiddelen te gebruiken, ben je in staat om lakschade of schade aan de auto onzichtbaar te herstellen. Deze gereedschappen zijn dan ook onmisbaar bij auto schadeherstel en zorgen er voor dat je professioneel resultaat kunt leveren zoals een echte schadehersteller doet! Na herstellen van de schade, ziet de auto er weer als nieuw uit. Of zelfs mooier!